Privatna neurološka ordinacija i centar AKUMED za komplementarnu medicinu, terapijsko vježbanje i fizikalnu medicinu, Mr. sci. dr. Maja Roje Novak, spec. neurolog

Publish your experiences / Objavite svoja iskustva

To publish your experiences or thoughts about Sulpyco method, fill in the form below.
Da biste objavili svoja iskustva ili razmišljanja o Sulpyco metodi, ispunite formu ispod.

 
Enter the word you see in the image
Unesite riječ koju vidite na slici
* required fields / obavezna polja   
 

User experiences / Iskustva korisnika

Translate user experiences into your language
Prevedite iskustva korisnika na vaš jezik
 
Uzimala sam Sulpyco nekoliko mjeseci jer sam imala anksiodepresivne tegobe.Prije toga sam pila Prozac od kojeg mi je bilo zlo. Sa Sulpycom sam s eosjećala sve bolj e i bolje. Sada sam zdrava. Odlično!
Published by / Objavio korisnik: fani
ja sam imala poteškoće sa učenjem i polaganjem ispita a i svadjala sma se sa dečkom. Sulpyco metodu sam uzimala 3 mjeseca, prvo redovno onda svaki drugi pa sve rjedje. Potpuno sam se riješila tjeskobe i položila sve ispite
Published by / Objavio korisnik: elizabeta
Imala sam tegobe sa spavanjem budila bi s epo noći preko dana sam bila nervozna. nakon prve doze spavala sam kao beba. To s e je nastavilo dalje.kada imam loš period onda uzmem par doza, kada s e to smiri, prestanem.nema nuspojsava nema nsviksvsnjs nema problema. preporučujem.
Published by / Objavio korisnik: pospana
Bolujem od multiple skleroze.S obzirom d aimam stalne tegobe sa hodom i nemoći to me baca u bed.Dobila sam Sulpyco metodu na bazi sulpirida i ona mi je pomogla da dobijem dodatnu motivaciju za rehabilitaciju. Jedno vrijeme sam uzimala i kad mi je postalo dobro sam prekinula. Zgodno je to da se moze uzeti po potrebi jer djeluje jako brzo pa ste za par dana stabilizirani.Nema nuspojava i nema navikavanja.
Published by / Objavio korisnik: gaga
Sulpyco je pravo otkriće. Posve prirodan lijek koji umanjuje i ubrzo potpuno otklanja depresiju, anksioznost i tjeskobu. Bolujem od depresije 10-tak godina, ali Sulpyco je napravio ono što lijek koji inače uzimam nije mogao: u kratkom roku je otklonio depresivne tegobe i tegobe sa spavanjem. I to bez nuspojava i na potpuno prirodan način. Preporučam!
Published by / Objavio korisnik: Zlatky
Spavanje, raspoloženje, radna učinkovitost, sve jako dobro!!!
Published by / Objavio korisnik: baka
Dijagnosticirana mi je multipla skleroza prije nekoliko mjeseci i otada sam u oscilacijama raspoloženja koje me užasno iscrpljuju i uzimaju mi vitalnu energiju. Krenula sam na liječenje kod dr. Maje i uz terapiju počela primati i Sulpyco koji je već nakon prvog puta pokazao odlične rezultate, počela mi se vraćati energija i nisam više depresivno gledala na situaciju. Sad, nakon nekoliko tjedana povremenog uzimanja (jednom tjedno)osjećam se potpuno zdravo te gledam na svoju situaciju potpuno vedro i optimistično. Uvjerena sam da ću se izliječiti, a da dođem do tog uvjerenja pomogao mi je Sulpyco. Ne stvara ovisnost uopće, osjećaj je vrlo realan i, kako ja to volim reći, vraća nas sebi samima. Preporučujem!
Published by / Objavio korisnik: Marina
Već duži niz godina borim se sa razno raznim zdravstvenim poteskoćama.Mučnine,proljev,bol u želudcu,vrtoglavice,variranje tlaka iz niskog u jako visoki,ludo lupanje srca,nedostatak zraka,napadi panike.... Radila sam sve moguće i nemoguće pretrage i uvijek je sve bilo uredu,ali meni i dalje nije bilo dobro. U zadnjh 6mj. stanje mi se kritično pogoršalo nisam vise mogla jesti i u 3 tjedna smršavila sam 7kg. i bila sam na rubu anoreksije. Imam 38god. muža i dvoje djece za koje se više nisam mogla brinuti,nisam mogla ni do dućana otici sama,grozna situacija stvarno. Moja liječnica obiteljske medicine prepisivala mi je Diapazen ili Normabel na kraju Helex i Asentru ali ni to mi nije ništa pomoglo.Slučajno sam saznala za dr.Maju Roje Novak kod koje sam došla i upoznala me sa Sulpyco metodom. Od prvog dolaska kod nje i primanjem Sulpyco injekcija meni je odmah bilo bolje,nakon 14 dana počela sam dobivati na kilaži,a svi oni gore navedeni problemi su nestali. Za sve one koji su anksiozni,depresivni ili su se pronašli u opisu mojih tegoba iskreno preporučam Sulpyco. Svi oni koji ne žele kemiju u svome organizmu Sulpyco je čudesna stvar. Oduševljena sam i prezadovoljna svojim sadašnjim stanjem,a kroz mjesec dana očekujem da ću biti kao nova.
Published by / Objavio korisnik: Keti
Ja sam teski slucaj depresije.okusalacsam suicid.bilacsam zombizirana od teskih lijekova.bila sam ovisna o xanaxu.sad sam ok.sulpyco me spasio.
Published by / Objavio korisnik: Gaga
Pet godina liječim se od depresije. Isprobala sam puno standardnih komercijalnih antidepresiva. Vrlo malo su mi koristili, a uz to sam imala puno nus pojava. Sada već mjesec dana koristim terapiju Sulpyco u kombinaciji s triptobelom. Rezultati su iznenađujući. Iznimno sam zadovoljna i ponovno rođena. Svakako preporučujem.
Published by / Objavio korisnik: ana
Bio sam anksiozan i uz to sam imao ceste ispade bijesa kojeg nisam mogao kontrolirati. Koncentracija mi je bila veoma loša te sam satima buljio u knjigu, ali nista nisam uspjevao zapamtiti. Problemi s ucenjem i ispitima su bili sve veci. Nakon terapije Sulpyca sve se to popravilo, koncentracija se vratila, rjesio sam vecinu ispita, a nadam se da cu uz pomoc Sulpyca rjesiti i ostatak. Moj je zivot dobio drugu dimenziju, doktorici Roje veliko hvala.
Published by / Objavio korisnik: marinko_zg
Suočiti se s postavljenom dijagnozom i zatim očekivati nestrpljivo pozitivne učinke terapije je uobičajeni tijek svake bolesti, pa sam tako i ja bio tek smireniji ali ne i zadovoljan učincima sertralina koji je bio propisan ne bi li suzbio nastalu anksioznost. Naime nuspojave su bile prilično izražene, od relativno čestih vrtoglavica, erektivne disfunkcije i konačno, nalaz krvne slike nakon mjesec dana od prestanka terapije koji ukazuje na masnu jetru i povišene jetrene probe( a nisu posljedica "hedonističkog" načina života u godinu dana). Anksioznost se opet ukazuje koncem prošle godine i nakon razmjene životnih tegoba s jednom kolegicom po muci, odlčujem se za Sulpyco metodu i nakon nekoliko mjeseci postajem miran i zadovoljan, jer nuspojava nema; izostanak vrtoglavica , a i potreba za posizanjem kojekakvih "egzotičnih šljiva"je u potunosti izlišna. Što dodati, osim ,"La vita e bella"
Published by / Objavio korisnik: denmla
Imam 57 godina i godinama bolujem od anksioznosti, muce me mucnine, vrtoglavica, pa dosta cesto i proljev. Problemi s obitelji i muzem bili su sve veci, bila sam nepodnosljiva sama sebi, sve me smetalo, svaka sitnica, a svade su bile svakodnevne. Bila sam skepticna prema koje kakvim lijekovima i terapijama, te sam ih unatrag dvije godine isprobala skoro sve, dok nisam cula za Sulpyco. Mislila sam da je to samo jos jedan u nizu antidepresiva koji ce samo produziti moju agoniju. No eto unatrag 4 mjeseca prvi sam puta uzela Sulpyco, prvih par dana nije bilo pomaka, no vjerojatno kad se tijelo naviknulo sve je, ama bas sve, krenulo na bolje. Nisam osjecala vise depresiju, nije mi se vise vrtilo u glavi, proljev nisam vise imala. Osjecala sam se kao da sam u cvijetu mladosti, od silnog sivila u zivotu-jednostavno sam procvjetala. Da ne govorim koliko je moja obitelj sretnija, muz zadovoljniji, mogu reci da sam sa Sulpycom ponovno pocela zivjeti, poletna sam, puna sam zivotnog elana, a depresija? Sto je to depresija? Vise niti neznam sto taj pojam znaci za mene. Doktorici Roje cu biti zahvalna dozivotno i neznam kako da joj se oduzim. Sulpyco bi preporucila svima.
Published by / Objavio korisnik: ksenija
Nakon ulaska u klimakterij pala sam u duboku depresiju. Imala sam problema s mužem i djecom. Dvije godine za mene su predstavljale najteži period u mojem životu. Pročitala sam o dr. Maji Roje Novak i njezinoj metodi. Nakon samo mjesec dana korištenja Sulpyca moj život se promijenio. Nervoze, depresije i konflikata je nestalo. Sada sam opet ona ista osoba kao ranije.
Published by / Objavio korisnik: Majda
Godinama sam se borila sa nesanicom. Kad bih posla na spavanje, hvatala bi me panika. Nakon zena slijedio je sanval, nakon sanvala xanax. Stanje bolje, ali doze su se svaki puta povecavale da bi medikament imao ucinak. Lijecnik me upozorio da to ne cinim jer postala sam ovisnik. No, moj organizam je trazio sve vece doze jer u protivnom sna nije bilo. Nuspojave: rupe u sjecanju, amnezija sve veca, a intelektualne i radne sposobnosti sve manje i lagano ulazenje u depresiju. Nakon toga slijede novi medikamenti (antidepresivi), zombiranje i spoznaja da ja vise nisam ja. Samo onaj tko je prezivio depresiju uistinu zna sto je to. Terapija mi se konstantno prilagodava, stanje uglavnom lose, dozu hipnotika opet povecavam. Bolovanja, godina dana prespavana jer svjesna sam svega i najbolje je uzeti sanval i spavati… Sanval sam nabavljala snalazeci se na sve moguce nacine. Nakon toga neuspjeli pokusaji suicida. Hospitalizacija u Vrapcu. Slijede leponex itd itd. Mora od zivota. Rezignirana, i skepticna glede bilo kakve terapije ipak se dajem nagovoriti na injekcije sulpyca. Zaista nisam vjerovala, ali nakon tjedan dana moj skepticizam je nestao. Prosla su 3 mjeseca. Usnivanje i spavanje se normaliziralo bez lijekova. Intelektualne sposobnosti su se vratile. Na kontrolnom pregledu psihijatar je prvi puta iza preporucana th upisao NIHIL.
Published by / Objavio korisnik: Ena
U Hrvatskoj je manje poznato, nazalost da je specijalistica za neurologiju dr. Maja Roje Novak nominirana za milenijsku tehnolosku nagradu u Finskoj. Millennium Technology Prize je nagrada koja se dodjeljuje za one tehnoloske inovacije usmjerene ka humanijem drustvu u zivotu.
Published by / Objavio korisnik: ena
Posto imam pozitivno iskustvo sa Sulpycom (kod depresije), prateci internetske stranice naisla sam na blog g. Hrvatin Slavena-zlihologija. U vise sam navrata pokusala napisati svoje pozitivno iskustvo sa Sulpycom. Medutim, moj komentar g. Slaven Hrvatin je zablokirao na vise mjesta. Mislim da gospodin time krsi elementarne eticke principe ne dopustajuci pacijentima pozitivnu informaciju baziranu na vlastitim iskustvima. Pitam se zasto???
Published by / Objavio korisnik: Marija
Hvala dr. Roje za Sulpyco. Imao sam dugogodisnjih problema s burnout sindromom. Nakon Sulpyca obujam posla je ostao isti, a kronicnog umora i svih popratnih reakcija vise nije bilo.
Published by / Objavio korisnik: Denis
U nekoliko navrata javljala sam se gospodinu Hrvatin Slavenu putem bloga http://zlihologija.com, vezano za temu: "Antidepresiv Sulpyco: spoj znanosti i šarlatanstva" objavljenom 01.10.2010 (http://zlihologija.com/2010/10/antidepresiv-sulpyco-spoj-znanosti-i-sarlatanstva/). U komentarima dotične teme koje je gospodin objavio, napisala sam svoja pozitivna iskustva sa Sulpyco preparatom, no gospodin je komentare izbrisao. Ubrzo nakon izbrisanih komentara na blogu http://zlihologija.com izlazi tema: "Muljaj me profesionalno" datuma 29.03.2015. (http://zlihologija.com/2015/03/muljaj-me-profesionalno/) u kojoj objjavljuje moje izbrisane komentare koji su vidljivi na slici. Nakon objavljenog članka, putem facebooka javljam se gospodinu Slavenu kako bi demnatirala neistine koje objavljuje a ujedino briše sve komentare koji imaju veze sa pozitivnim iskustvima vezanim uz Sulpyco. U nastavku teksta iznosonim dopis kojega sam mu poslala te potom toga bivam blokirana na facebook profilu. " Gosopodine Hrvatin, ja Vas zaista nisam shvatila da li me doživljavate kao fikciju ili plaćenicu dr. Maje Roje Novak. Uz to vrijeđate, nazivajući me Vašim drugim pacijentom. Ja jesam bila pacijent ALI NE VAŠ!, već dr. Roje Novak. Upotrijebiti riječ opsesivnost je toliko degutantno da to uopšte nebi komentirala. Nije mi jasno zašto konstantno pljujete po Sulpycu i zašto ste moje komentare izbrisali? Vrlo rado bih s Vama stupila u kontakt, pokazala Vam svoju medicinsku dokumentaciju tj. povijest bolesti te Vas molim da mi pošaljete Vaš telefonski broj. S poštovanjem Marija Šprem. "
Published by / Objavio korisnik: marija.sprem
u teškoj sam depresiji i nesanici pijem antidepresive i slabo pomažu skoro nikako prolazim pakao baš bih volio isprovati ovaj lijek al me nekako strah da neće djelovti kao antidepresivi
Published by / Objavio korisnik: umorni
neznam je li djeluje i protiv apatije i suicidni misli
Published by / Objavio korisnik: umorni
14 god bolujem od nesanice,od kada sam rodila, zadnje 4 god borba s depresijom sve do prvog paničnog napada koji su se nizali.Odlasci po hitnoj zbog lupanja srca..straha i letargije.. uredni nalazi šalju me psihijatru. Pijem antidepresive s kojima se ne mogu dići iz kreveta a kamoli brinuti o familiji o djetetu.Teška situacija. Nakon druge inekcije sulpyca prestaje tjeskoba jutarnja i strah od dana,znojenje i lupanja. Uzimam ga 2 mj sve je nestalo. Preporučam,sulpyco je čudo. Ivana
Published by / Objavio korisnik: Ivana
Dr Maja Roje Novak is neurologist and medical innovator. Her core interest is integral neurorehabilitation but she has several other patents.

SULPYCO ® is innovative antidepressant drug composed of sulpiride and nano concentration of Krebs cycle components( isopathy).

Here you can download her book about SULPYCO for free. Please send your feedback to info@dr-roje.com

Thank you.

Contact

Neurology Contact

Dr. Maja Roje Novak, MD,MS, neurologist
Pavla Hatza 27, 10000 Zagreb, Croatia
Phone/Fax.: +385 (0)1 5801 749
Mob.: +385 (0)91 5697 825
Email: info@dr-roje.com

Neurology Treatments

Acupuncture
 • Conventional neurological pharmacotherapy
 • Nutritional therapy
 • Homeopathy
 • Acupuncture
 • Herbal therapy
 • Magnetic resonant therapy
 • Hyperbaric soft chamber treatment
 • Apitherapy
 • Alpha lipoic acid
 • Calcium EAP
 • Allohomeo therapy
 • Sulpyco method (more)

Neurology Diagnosis

Neurology Diagnosis
 • General neurological assessment
 • Electromyoneurography
 • Electroencephalography
 • Emergency service during weekends on prior arrangement by phone
 • Second opinion
 • Court expert opinion
 • Phone consultations from 11am to 12pm
 • General integrative medicine assessment

Number of visits to this web page